top of page

BELLESA

Oferim tractaments de facials i corporals per a la dona i per a l'home que permetin ressaltar la bellesa natural de cada persona i ajudar als nostres clients a sentir-se millor amb el seu cos.

Maquillatge
 

Oferim diversos tipus de maquillatge, segons les necessitats del moment i adaptats a l'estil personal de cada client.

Maquillatges per a dies especials, festes de dia, festes nocturnes, o simplement per sentir-se a gust amb un mateix.

Depilació 


Fotodepilació i depilació a la cera, amb sistema roll-on, per a millor comoditat i higiene. Utilitzem ceres de màxima qualitat i especials per a pells sensibles.

L'assessorem per tal que pugui escollir l'opció que millor s'ajusta a les seves necessitats.

​Tractaments facials 
​​

Diversos tractaments de cutis per a ressaltar la bellesa natural i reduir els efectes de l'envelliment prematur de la pell causat per l'edat, la contaminació, l'alimentació o l'estrès de cada dia. 

Tractaments corporals


Combatem la cel·lulitis i el greix de tot el cos amb tractaments reductors i reafirmants i tecnologia Icoone que moldegen la silueta i l'ajuden a tenir el cos que desitja. 

​​Manicura i pedicura


Llueixi unes mans i uns peus sempre perfectes, amb els colors que més es porten. Manicura i pedicura semipermanent. ​Tècnica única i innovadora. Resultat brillant i impecable. 

Permanent i tint de pestanyes


Doni llum i intensitat a la seva mirada sense necessitat d'utilitzar maquillatge. Una mirada perfecta, discreta i expressiva. 

bottom of page