top of page
Massatge descontracturant


Tractem el dolor d'esquena i les contractures musculars ocasionades per l'estrés, les males postures, la càrrega excessiva de pesos o el sobreesforç, descontracturant i relaxant la musculatura i afavorint la correcció postural. 

Geoteràpia 


Tractaments 100% naturals basats en l'ús d'argila, fangs, llots i algues amb altes propietats medicinals, antiinflamatòries, remineralitzants i terapèutiques que ens permeten recuperar l'energia i vitalitat i millorar l'estat d'ànim i la salut.

Drenatge limfàtic manual

 

Massatge corporal suau que actua sobre la circulació limfàtica activant el metabolisme i afavorint l'eliminació de toxines. Tractem edemes premenstruals, postoperatoris, l'estrenyiment i l'obesitat, entre d'altres.

​Tècnica manual desenvolupada pel Dr. Vodder.

Postpart


Acompanyem la mare després del part, posant a la seva disposició un ampli ventall de serveis que afavoreixen la seva recuperació, tan física com emocional. 

Embaràs


Posem especial atenció en la salut de la dona embarassada, amb tractaments específics per a les gestants, per tal que puguin gaudir d'aquest moment tan especial en la vida d'una dona amb les menors molèsties possibles.

SALUT

Creiem que la bellesa sense salut no és possible. Per aquesta raó, donem molta importància a la cura i manteniment del cos, oferint un ampli ventall de tractaments que ajuden a combatre tensions i a alleugerir diverses dolències del cos. 

Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE)

 

T'ajudem a trobar solucions als teus problemes de salut a partir de l'alimentació, la fitoteràpia i la nutrició ortomolecular.

Entenem la salut de manera integral, i treballem amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de manera natural i indagant en la causa del problema.

Fisioteràpia i osteopatia


Tractem patologies del sistema muscular, esquelètic i visceral mitjançant un conjunt de tècniques de teràpia manual que permeten recuperar l'equilibri orgànic i afavorir l'estat de salut òptim.

Aromateràpia


Treballem amb una àmplia gama d'olis essencials 100% naturals i ecològics que aporten harmonia al cos i a la ment i ajuden a restablir la bellesa i la salut. 

bottom of page