top of page

OFERTES I REGALS

Et proposem un assortit de tractaments i serveis ideals per a tu i per als teu i adaptats a les necessitats del cos segons cada temporada.

Fotodepilació
30% de descompteGaudeix d'un 30% de descompte en cada sessió i oblida't del pèl per sempre més.

Pressupost gratuït i sense compromís. 

Depilació a la cera
20% de descompte a estudiants.Gaudeix d'un 20% de descompte en qualsevol depilació a la cera i descobreix els beneficis del sistema roll-on amb ceres d'alta qualitat per a un resultat excel·lent i de llarga durada. 

Només amb carnet d'estudiant.

Citrus Vita Essence
60 min - 75€ Ritual d'aromoteràpia cítrica per a una pell radiant. Indicat per a recuperar la fermesa i lluminositat de la pell, reparant les pells més castigades gràcies a la seva extraordinària acció antioxidant que deixa el cutis completament hidratat.

La Cura Detox
​​60 min - 60€Excepcional cura de bellesa facial de Natura Bissé que neteja la pell en profunditat desintoxicant-la i alliberant-la d'estrés cutani. Basat en una desintoxicació enzimàtica termoactiva que mima la teva pell aportant benestar i puresa. 

Descontracturant de romaní
​45 min - 35€


Tractament relaxant i antioxidant ideal per alleugerir l'estrès, els dolors menstruals, la cel·lulitis, l'asma, els quadres depressius. Oli d'elaboració artesana 100% natural que aporta salut i benestar.

Massatge d'espígol
​45 min - 35€


Massatge descontracturant, relaxant i antiinflamatori que aporta totes les propietats terapèutiques de l'oli essencial d'espígol elaborat artesanalment amb espígol 100% natural. 

Diamond Experience Rose Ritual
​60 min - 60€


Luxós tractament de bellesa corporal de Natura Bissé rejovenidor i ultranutritiu que transporta a un immens estat de benestar gràcies a la meravellosa atmosfera de roses.

Premi Vogue de Bellesa 2016 al millor tractament de cabina.

SOS Sensibilitat
​60 min - 75€Natura Bissé aporta la solució definitiva per a pells sensibles i reactives, gràcies a la perfecta combinació d'elements botànics altament regeneradors i congestius. Alleugereix visiblement el cutis i restaura l'equilibri de la pell. 

Embolcall d'argila i aromateràpia
75 min - 50€Tractament desintoxicant i remineralitzant que actua en sinergia amb els olis essencials.

Un món de sensacions... una teràpia per la nostra ànima.

Cacaoteràpia + degustació
75 min - 7
5€Tractament corporal hidratant i nutritiu amb cacao 100% pur i oli vegetal verge d'argan. Una experiència aromàtica única per despertar els teus sentits. Completa l'experiència amb un berenar de xocolata desfeta Las Vegas per a dues persones.

Vinoteràpia + tast de vins
75 min - 90€Complert tractament corporal antioxidant i oxigenant basat en els principis actius més preuats del vi, arrodonit amb una visita i tast al celler del Mas de Sant Iscle per a dues persones.

​Vinoteràpia + copa de vi i maridatges
75 min - 125Gaudeix d'un tractament corporal antioxidant i oxigenant basat en els principis actius més preuats de les varietats de Cabernet Sauvignon i Chardonay. Un viatge d'aromes i textures arrodonit amb una copa de vi i unes tapes per a dues persones a Las Vegas (tapes i vins).

bottom of page