top of page

BENESTAR

Treballem pel seu benestar i vetllem perquè la seva estada amb nosaltres sigui un moment especial en què pugui oblidar les presses del dia a dia i recuperar la pau interior. 

Exfoliant corporal à la carte


Oferim una àmplia gama de tractaments exfoliants amb productes naturals de primera qualitat adaptats a les necessitats de cada pell. 

Tractaments amb lava volcànica, pols de diamant, etc.

Massatge relaxant


Recupera el benestar físic i mental mitjançant un tractament corporal multisensorial i energètic que permet harmonitzar cos i ment i lliurar-se a la pau i al benestar.

​Reiki


Renova la teva energia, alleugereix bloquejos emocionals i ajuda a recuperar la pau i l'equilibri interior mitjançant aquesta tècnica de canalització i transmissió d'energia vital que treballa a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

Massatge facial aromàtic​


Massatge relaxant facial que aporta benestar a la pell del rostre, ideal per a concloure amb resultats òptims altres tractaments facials de bellesa i salut. 

Vinoteràpia


Relaxa't i gaudeix de les propietats regeneradores i antioxidants del vi amb un tractament multisensorial de bellesa i salut únic. El teu cos t'ho agrairà. 

Cacaoteràpia


Tractament corporal hidratant i nutritiu que aprofita les propietats antioxidants i antiestressants del cacao 100% pur per endarrerir els efectes de l'envelliment i l'estrès, aportant pau i serenor al cos i a la ment. 

bottom of page